Choose color scheme

Herenkapsels-Herfst-2016De nieuwe trends op modegebied worden gaandeweg het jaar weer steeds duidelijker. De trends voor de komende winter voor mannen zijn neutrale kleuren qua kleding en weer wat vlottere kapsels.

De laatste jaren waren de herenkapsels vooral strak en netjes bijgewerkt. De komende tijd mag het allemaal weer wat losser. Zie ook de afbeelding hiernaast.

Vrouwen

jasvrouwVoor vrouwen wordt de komende winter een makkelijk. Eigenlijk alles kan en mag deze winter. Wat we vaker gaan zien in de winter is dat vrouwen wat vaker oversized jassen en tops gaan dragen. Lange jassen worden namelijk weer helemaal hip. Daarnaast bevatten de truine en jasjes van vrouwen grote en wijde mouwen. Voor voorbeelden kijk de afbeeldingen hiernaast.

Daarnaast lijkt de bobline weer helemaal terug te komen in het straatbeeld. Voor vrouwen zijn korte, pittige en nonchalante kapsels helemaal in. Eigenlijk net zoals bij mannen het geval is.

Natuurlijk moeten we het allemaal eerst nog maar eens zien, maar de komende winter belooft veel nieuws op modegebied. Hou onze blog in de gaten wanneer je op de hoogte wil blijven van deze nieuwe trends!

Comments are closed.