De winter is voor de een het meest gehate en voor de ander het meest geliefde seizoen. Degene die van de kou houden en graag op wintersport gaan, staan te popelen tot het weer wat kouder wordt. Voor de echte zonaanbidders is het wat minder. Toch kunnen ook die het positieve uit de winter halen. Met de winter staat er namelijk ook weer een heel nieuw kledingseizoen voor de deur. De mooie winterlaarzen mogen uit de kast worden gehaald en je hebt een goed excuus om alle mooie trends van het winterseizoen te shoppen. De winkels hangen namelijk weer vol met mooie en nieuwe trends. Wat de winter gaat brengen? Turtle necks, juwelen en transparantie! Transparant horen we je denken? Maar het is hartstikke koud in de winter! Dat klopt, daarom doe je er goed aan om alvast een heerlijke bontjas te kopen (een neppe dan).

Barbapapa is terug

Niet letterlijk, maar de kleur van Barbapapa is helemaal terug! Je ziet het blush roze overal terugkomen. Dit in combinatie met een prachtige turtle neck, het liefst met korte mouwen, en krachtige sieraden. Verder vonden de ontwerpers dat niet alles bedekt hoeft te zijn deze winter. Transparante kleding kom je daarom veel tegen. Shirts met stukjes transparante stof. Een goede jas met een bontkraag bijvoorbeeld mag dan ook niet ontbreken dit seizoen. Wat je verder in de winkels tegenkomt, zijn franjes en daarnaast blijft het minimalistische een goede trend. Er zijn gigantisch veel gave kledingstukken die je kunt scoren en dat je er geweldig uit gaat zien dit seizoen is zeker!

Pretty in pink

Staat roze jou geweldig? Dan is dit helemaal jouw seizoen. Voor degene die er een hekel aan hebben, zijn er twee opties. Optie 1: je moet dit seizoen toch leren om te gaan met de roze kleuren en het je eigen proberen te maken. Optie 2: ga voor één van de vele andere toffe trends deze winter.

Spannende avonden

Onder die dikke winterjassen gaan hele spannende outfits gehuld deze winter. Prachtige shirts met spannende transparante accenten. Verleid je partner en maak hem gek met je spannende, sexy en elegante outfit. Transparante shirts van kant, mesh of organza en dan het liefst in gave motieven.

Fringe it

Geen fan van het bruhs roze, de turtle necks of de tranpsarante trend? Dan moet jij je hart wellicht ophalen aan de fringe trend. Het was deze zomer al een hit en deze wordt in de winter doorgezet. De franjes kom je vooral veel in het bruin en oranje tegen. Van jurken en rokken met franjes tot lange jassen en stoere vestjes. Back to the Indian roots.